You are currently viewing Το cine.gr στο 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το cine.gr στο 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η Arx.Net πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά παρουσιάζει την πρώτη και μοναδική εμπειρία θέασης σε εικονικό περιβάλλον Co-Watching VR cinema experience.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις  19:00, στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας» στο «Ολύμπιον» απ’ όπου ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Ορέστης Ανδρεαδάκης θα παρακολουθήσει την ταινία «Μετείκασμα» με τον σκηνοθέτη της Αντώνη Ντούσια από την Αθήνα, τον κριτικό κινηματογράφου Χρήστο Μήτση, καθώς και τον ηθοποιό Πάνο Ζουρνατζίδη, ο οποίος ως χρήστης αμαξιδίου δείχνει την προσβάσιμη πλευρά της εικονικής πραγματικότητας. 

Τόσο η πλατφόρμα, όσο και η VR εμπειρία έχουν αναπτυχθεί βασιζόμενες στην πρωτοποριακή πλατφόρμα video streaming cine.gr της Arx.Net η οποία υποστηρίζει την πολυκαναλική ψηφιακή προβολή Κινηματογραφικών Φεστιβάλ και οπτικοακουστικών παραγωγών στα πλαίσια της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ / Β’ κύκλος» με τίτλο: «Ανάπτυξη μιας καινοτόμου πλατφόρμας διαμοιρασμού παραγωγών και διαφήμισης». 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail party στον… φυσικό χώρο του café-bar «Δωμάτιο με Θέα» δίπλα από την αίθουσα προβολής.

Leave a Reply