You are currently viewing Το cine.gr για μια ακόμη χρονιά στο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας

Το cine.gr για μια ακόμη χρονιά στο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας

Για μια ακόμη χρονιά το παρόν έδωσε στο 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της  Δράμας το cine.gr ανοίγοντας την ψηφιακή πλατφόρμα σε όλους τους φίλους του κινηματογράφου, που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην πόλη της Δράμας. 

Η ψηφιακή του προβολή τρέχει μέσα από την πλατφόρμα του cine.gr, έργο που υλοποιείται στα πλαίσια της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ / Β’ κύκλος» με τίτλο: «Ανάπτυξη μιας καινοτόμου πλατφόρμας διαμοιρασμού παραγωγών και διαφήμισης». 

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα άνοιξε καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ (5-11/9/2022), μέσω τις οποίας όλοι όσοι αγαπάνε την μικρού μήκους κινηματογραφική μαγεία, μπορούν να παρακολουθήσουν πάνω από 150 ταινίες σε όλα τα προγράμματα, με ένα ενιαίο εισιτήριο. 

Όλη η ψηφιακή προβολή του Φεστιβάλ έχει αναπτυχθεί βασιζόμενη στην πρωτοποριακή πλατφόρμα video streaming cine.gr της εταιρείας Arx.Net (www.arx.net) η οποία υποστηρίζει την πολυκαναλική ψηφιακή προβολή Κινηματογραφικών Φεστιβάλ και οπτικοακουστικών παραγωγών.

Leave a Reply